Totum Kropsterapi

En afslappende og nærværende behandlingsform der genskaber balancen

Hvad er Totum kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, der både hjælper dig med at arbejde med dine eventuelle fysiske skavanker, samtidig med at du får mere indsigt i, hvad de udspringer af.

Det gør du, fordi totum kropsterapi genskaber forbindelsen mellem din krop og dit hoved – en forbindelse, der for mange af os kan gå tabt som følge af traumer, stress og lignende oplevelser.

Dine tanker påvirker din krop, og din krop påvirker dine tanker, og derfor er det vigtigt, at der er en forbindelse mellem de to. Ved at være bevidst om dine kropslige mønstre og reaktioner, skaber du de bedste forudsætninger for at begynde rejsen med at helbrede dig selv.

Totum kropsterapi er til dig, der ønsker hjælp til:

  • Muskel & led smerter / spændinger
  • Søvnproblemer / uro i kroppen
  • Manglende energi & overskud
  • Stress, angst & depression
  • Selvtillid & selvværd


Filosofien bag kropsterapi

Filosofien bag Totum Kropsterapi er meget kort fortalt: hvis du ikke har det godt indeni, har du det heller ikke godt udenpå.

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform, der er kombineret med akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknink, samtale og letter ledfrigørelse.

Gennem kropsterapi sætter vi gang i en healingsproces for at genoprette kroppens naturlige balance. Det derfor vigtigt at drikke godt med vand efter en behandling for at hjælpe kroppe med udrensning af affaldsstoffer.

Inden behandlingen

Når du kommer til en behandling hos mig, starter vi med en kort snak, hvor du fortæller om dig og hvad du døjer med.

Jeg bruger ikke olie i behandlingen, i behandlingen arbejder jeg på hele kroppen for at optimere fri gennemstrømning i blodkredsløbet, lymfesystemet og musklerne, så kroppen kan genfinde sin optimale bevægebane, balance, og den derfra bliver i stand til at hele og regenerere sig selv.

Under behandlingen

Du ligger på briksen i dit undertøj med et tæppe på under behandlingen. Du er selv en aktiv part i behandlingen. Du bliver guidede i din måde at trække vejret på og samarbejdet med din krop.

Det er en af de helt store forskelle fra andre almendelige massageformer, hvor du ligger passivt på briksen.

I behandlingen har du et medansvar for effekten. Jo mere du kan slippe dit åndræt, jo dybere kan vi sammen arbejde med din krops spændinger og sætte smerten og kroppen fri

Efter behandlingen

Da vi effektivt går ind og arbejder med dine spændinger i muskler og led, kan der i dagene efter en behandling forekomme ømhed. Det er helt normalt og kan sammenlignes med ømheden efter en omgang god træning eller motion. Sørg derfor for at drikke godt med vand, fordi det giver kroppen de bedste betingelser for at udskille de affaldsstoffer, der er blevet frigjort under behandlingen.

Har du gennem længere tid har glemt at lytte til din krops signaler, kan det efter behandlingen føles som om, at dine symptomer forværres. Det skal du ikke være bekymret over, da det er en helt normal efterreaktion på behandlingen, fordi kroppen arbejder videre i dagene efter