Hot stone Massage

Til dig der ønsker velvære og afspænding

Hvad er hot stone massage?

Hot stone massage er en massage- og terapiform, som har været brugt i flere årtusinder – den kan spores helt tilbage til det antikke Egypten og til det kinesiske Shang Dynasti.

Hot stone massage foregår ved, at du bliver masseret med bløde, opvarmede sten i stedet for med behandlerens hænder som ved en traditionel massage.

Varmen fra stenene gør, at hot stone massage har en endnu mere dybdegående virkning – faktisk svarer ét strøg med en hot stone til 10 strøg med hænderne, og det gør hot stone massage særdeles god til at komme i dybden med de muskler, som virkelig trænger til at blive løsnet i din krop.

Hot stone massage til krop og psyke

Ud over at varmen fra de lækre lavasten trænger ind i din krop og hjælper med at løsne dine muskler, aktiverer behandlingen dit blodomløb og opløser blokeringer i dine energibaner.

Et velfungerende blodomløb og et godt kropsligt flow er afgørende for et godt helbred, og derfor er hot stone massage meget mere end blot wellness – det er en helende behandling for kroppen, der også vil have positiv effekt på dit generelle velvære.


Book hot stone massage hos Bettina Knudsen i Broby nær Odense

Jeg har mange års erfaring med kropsterapi og japansk lifting, og nu tilbyder jeg også hot stone massage i min klinik.

Du får en hel times hot stone massage for kun 600 kroner, og du booker ved at klikke nedenfor: